Home - European Waterways Forward

European Waterways Forward

logo_ewf.png

European Waterways Forward' is een initiatief van de Stichting Recreatietoervaart Nederland om samen met 17 Europese partners (met name regionale overheidsorganisaties) een netwerk op te zetten. Binnen dit netwerk wordt kennis gebundeld, ontwikkeld en uitgewisseld voor een optimale benutting van het recreatief economisch potentieel van de binnenwateren in combinatie met de beroepsvaart.

 

projecten-ewf-2.jpg

Deelname aan ‘European Waterways Forward' levert de Vereniging vele voordelen op. De leden van de vereniging krijgen directe toegang tot kennis van organisaties in andere Europese regio's die dezelfde doelen nastreven. Deze kennis leidt tot een efficiëntere werkwijze en hoogwaardiger resultaten.

De Vereniging is partner in het project om kennis en ervaring op te doen over het ontwikkelen en implementeren van management- en beheerstrategieën. Deze kennis en ervaring kunnen bij het uitvoeren van de eigen agenda worden gebruikt, door de Vereniging als geheel en door de afzonderlijke leden.

Daarnaast positioneert de Vereniging onze regio in Europa en wordt onze wijze van samenwerking als een innovatieve aanpak gezien door de andere partners. De deelname aan ‘Waterways Forward' geeft ook een zekere status, waardoor we meer leden aan de Vereniging kunnen binden. We zullen echter op de koop toe moeten nemen dat het project een uitgebreide administratieve en financiële verantwoording met zich meebrengt.

projecten-ewf-1.jpg

Nieuws

Participatie helpt projecten verder

Participatie kan helpen bij het ontwikkelen van visie en deze realiseren.

> lees verder

Opening Monstersche Sluis in Maassluis

Het hart van de eerste stad aan de Waterweg, Maassluis, heeft weer een directe verbinding met zee.

> lees verder

Recente Tweets

Lees meer op Twitter