Home - Nieuwsarchief

Rondje Kwakel en Kwakelconcert Midden-Delfland

Het rondje Kwakel in Midden-Delfland wordt dit jaar georganiseerd op 24 juni. De organisatie valt samen met de Westlandse/Midden-Delflandse molendag. De molens langs de Gaag zijn per boot bereikbaar en te bezichtigen. De route van het rondje is dit jaar weer via de Kwakel (ingang ter hoogte van de Vlietlanden) door naar Maasland, door de karakteristieke monumentale dorpskern. De bruggen worden deze dag weer bediend.

Vanaf 21.00 uur wordt deze mooie dag afgesloten met het evenement ‘Kwakelconcert' dat plaatsvindt bij 't Jachthuis in Maasland. Deze locatie biedt plek aan vele sloepen en boten die kunnen aanleggen voor het podium. Ook vanaf de Duifpolderkade-Trekkadepad is het concert goed te zien en te beluisteren. Het ‘Kwakelconcert' wordt georganiseerd door Stichting ProMaa, i.s.m. de organisatie vaartocht rondje Kwakel, Warbout Rondvaarten Maasland en Maassluis en de Gemeente Midden-Delfland. Met uiteraard muzikale medewerking van de Maaslandse muziekverenigingen en solisten.

Meer informatie via: https://www.facebook.com/ProMaasland/

 


Nieuws

Nieuwe politieboot voor Westland en Midden-Delfland

Het politieteam Westland heeft afgelopen vrijdag een nieuwe politieboot in gebruik genomen

> lees verder

Omarm je cultureel en natuurlijk erfgoed

Cultureel erfgoed, dat van grote waarde is voor de regio's en steden, profiteert van gestroomlijnde bestuurlijke structuren en goed uitgevoerde samenwerkingsvormen.

> lees verder

Recente Tweets

Lees meer op Twitter