Home - Nieuwsarchief

Recreatievaart Schouw Alblasserwaard

Op zaterdag 24 juni a.s. wordt de recreatievaart schouw georganiseerd door Watersportvereninging d'Alblasserwaerdt over de lage boezem van de Alblasserwaard met een klein samengesteld gezelschap van College, Raad en Ambtenaren van de gemeente Alblasserdam.

Programma

Vertrek half elf van het Havenkantoor in de Buitenhaven van Alblasserdam met een snelle sloep/speedboat over de Noord en de Beneden Merwede naar de Peulensluis in Hardinxveld-Giessendam.
Ze schutten en varen over de Hoge Giessen richting Damsluis en stappen over op een boot van een lid van de watersportvereniging. Het schutten van de Damsluis in Hardinxveld-Giessendam is tussen 12.00 u en 13.00 u.
Vervolgens zetten ze koers over de Giessen naar Giessenburg, via de Peursumse Vliet, Ottolandse Vliet naar de Sint Jacobsbrug.
Dan via Amerse boezem over het Achterwaterschap naar de Sluis in de Middelkade en via het Waterschap naar het centrum van Alblasserdam.  

Ze meren af om 16.00 u aan de Polderstraat in Alblasserdam voor een eerste evaluatie.

 

Voor meer informatie over Watersportvereniging d'Alblasserwaerdt en al haar activiteiten kunt u http://www.wsvalblasserwaerdt.nl/ bezoeken.

 


Nieuws

Kennisuitwisseling over toerisme, erfgoed en infrastructuur

Vereniging Regio Water en de Provincie Zuid-Holland namen samen met de overige SWARE partners en stakeholders deel aan de tweede SWARE kennisuitwisselingssessie in Milaan (12-14 september).

> lees verder

Vooruitzicht op Europese kennisuitwisseling

Hoe ga je om met verschillende belangen/interesses? Hoe kunnen politici en ondernemers de burgers beter bereiken?

> lees verder

Recente Tweets

Lees meer op Twitter