Home - Nieuwsarchief

Midden-Delflanddagen 17-18 juni

De Midden-Delflanddagen staan weer voor de deur. Dit jaar worden op zaterdag 17 en zondag 18 juni verschillende activiteiten georganiseerd rondom het thema: "Boeren, Burgers en Buitenlui in duurzaam Midden-Delfland." Het gebied, de groene parel van de Randstad en zuurstoflongen om zuinig op te zijn, presenteert zich aan jong en oud, aan liefhebbers van rust, ruimte en groen en aan liefhebbers van allerlei sportieve, culinaire en ambachtelijke activiteiten.

Veel nadrukkelijker dan voorgaande jaren zullen dit jaar de omringde steden, zoals Delft, Schiedam, Westland, Den Haag en Vlaardingen, met eigen activiteiten inhaken op het thema. Op deze manier krijgt de verbinding stad-land nog meer gestalte. Er zijn verschillende activiteiten die op het water plaatsvinden (bijvoorbeeld een kano tentoonstelling). Ook worden er van en naar de omliggende gebieden vaartochten georganiseerd: varen van Den Haag naar de Zwethzone, Vlaardingsevaart en de Vlietlanden, Slakkenvaart, Veerpont de Kwakel, Monstersche Sluis, Maassluis ontsloten door water en vaartocht Midden-Delfland. Uiteraard worden er naast de activiteiten op het water ook heel veel activiteiten op het land georganiseerd.

Voor meer informatie over de Midden-Delflanddagen, kijk op:
https://www.middendelflandvereniging.nl/event/13968/
of
http://www.middendelflanddag.nl/

 


Nieuws

Nieuwe politieboot voor Westland en Midden-Delfland

Het politieteam Westland heeft afgelopen vrijdag een nieuwe politieboot in gebruik genomen

> lees verder

Omarm je cultureel en natuurlijk erfgoed

Cultureel erfgoed, dat van grote waarde is voor de regio's en steden, profiteert van gestroomlijnde bestuurlijke structuren en goed uitgevoerde samenwerkingsvormen.

> lees verder

Recente Tweets

Lees meer op Twitter