Home - Nieuwsarchief

Swim to Fight Cancer Delft

 

Swim to Fight Cancer is een zwemevent dat dit jaar voor het eerst wordt gehouden in Delft met Arsenaal Delft als unieke start- en finishlocatie.

 

Initiatiefnemer van het event, Fight Cancer, is een stichting die fondsen werft voor kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Het doel is om fondsen te werven voor fellowships. Een fellowship is een persoonlijke beurs voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers, welke een belangrijke rol spelen in het kankeronderzoek in Nederland.

 

Swim to Fight Cancer Delft vindt plaats op zondag 28 augustus 2016. Volwassenen en kinderen (vanaf 14 jaar) zwemmen een parcours van ongeveer twee kilometer lang in het Rijn-Schiekanaal.

 

Raadpleeg de website van Swim to Fight Cancer Delft voor meer informatie, een overzicht van de route en inschrijving als deelnemer.

 

 

 

 

 

 


Nieuws

Kennisuitwisseling over toerisme, erfgoed en infrastructuur

Vereniging Regio Water en de Provincie Zuid-Holland namen samen met de overige SWARE partners en stakeholders deel aan de tweede SWARE kennisuitwisselingssessie in Milaan (12-14 september).

> lees verder

Vooruitzicht op Europese kennisuitwisseling

Hoe ga je om met verschillende belangen/interesses? Hoe kunnen politici en ondernemers de burgers beter bereiken?

> lees verder

Recente Tweets

Lees meer op Twitter